YOGA

Yogalessen in Zaltbommel

Nieuwe yogalessen in Zaltbommel

Zwangerschapsyoga

Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen. Er wordt specifiek rekening gehouden met de eisen die een zwangerschap met zich meebrengt.

Bij deze lessen leer je om spanning los te laten en belangrijke spieren te ontwikkelen. We werken aan het in goede conditie blijven/komen en dit heeft een positieve uitwerking op je zwangerschap en zorgt er ook voor dat je na de zwangerschap sneller kan herstellen.

De lessen worden doorlopend gegeven, je hoeft je dus niet aan te melden voor de start van een cursus. Je kan ieder moment van je zwangerschap instromen vanaf ongeveer de 12e-14e week. Ervaring met yoga is niet nodig.

Je kan naar keuze een 5 of 10 rittenkaart aanschaffen voor respectievelijk EUR 55 of EUR 100. Losse lessen kosten EUR 12,50. En als je nog niet weet of zwangerschapsyoga wat voor je is, kom het gerust een keer vrijblijvend proberen!

De lessen worden gegeven met ingang van 2 juni 2015 op dinsdagavond van 19.15 – 20.15 en aansluitend is er tijd om ervaringen uit te wisselen onder genot van een kop thee.

Appels & Bietjes en yoga? 

Naast passie voor gezonde voeding ben ik ook gegrepen door het yoga-virus. De combinatie van gezonde voeding en yoga is een hele logische. In beide gevallen zorg je goed voor je lichaam én je geest….

Na jarenlange yogalessen en -workshops heb ik vorig jaar een opleiding tot yogadocent gevolgd. Dit voorjaar heb ik ook de aanvullende opleiding tot zwangerschapsyogadocent afgerond. En daarom start ik in juni met zwangerschapsyogalessen. In september volgen ook andere vormen van yoga.

Ik geef de lessen in Het Integraal Gezondheidscentrum aan de Virieusingel 8 in Zaltbommel.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het onderstaande contactformulier of bel mij op 06 – 46 75 3072

x

Mis geen enkel blog van mij en schrijf je nu in!