WERKGEVERS

Lunch_1Ik adviseer en ondersteun ook bedrijven

We brengen een groot deel van de dag door op onze werkplek. Wat we eten wordt vaak ook voor een belangrijk deel bepaalt door wat er in het bedrijfsrestaurant en de bedrijfsborrel wordt aangeboden. Daarnaast is het voor werkgevers van groot belang dat haar werknemers zo gezond mogelijk zijn, want dan zijn ze positiever, productiever en verzuimen ze minder.

Veel werkgevers faciliteren daarbij al (korting) op een sportabonnement. Voeding is echter net zo belangrijk hierbij.

Met op maat gemaakte voedingsprogramma’s zoals workshops en begeleidingstrajecten kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van medewerkers en daarmee ook aan de ‘gezondheid’ (lees: winstgevendheid) van bedrijven.

Aanpak

De aanpak is duidelijk, concreet en wordt in overleg volledig op maat aangeboden. De dienstverlening kan bijvoorbeeld bestaan uit interactieve workshops over goede voeding en hoe dit in te passen in het dagelijkse bestaan, coachingstrajecten in kleine groepen of individueel waarin mensen concreet met hun eigen voeding aan de slag gaan en hier gaandeweg steeds meer over leren en analyse van het voedingsaanbod.

Ook bestaat de mogelijkheid de voorlichting te combineren met zelf koken. Op locatie gaan we dan in groepen aan de slag om ook zo te zien hoe relatief eenvoudig het kan zijn om een gezonde lunch of andere maaltijd te bereiden. Ideale activiteit voor een personeelsuitje.

Bent u geïnteresseerd wat Appels & Bietjes voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact op via onderstaande link, stuur een e-mail of bel mij op 06-46753072.

x

Mis geen enkel blog van mij en schrijf je nu in!