OVER MIJ

Logo Appels & BietjesNanja van Wees РNatuur voedingskundige 

Voedingsadvies, begeleiding en voorlichting

Een aantal jaren geleden ben ik bewust geworden van de impact van gezonde voeding op mijn eigen energieniveau, mijn gevoel van welzijn en vitaliteit. Niet door drastische wijzigingen aan te brengen maar door net andere keuzes te maken.

Deze ontdekking triggerde mijn nieuwsgierigheid zo dat ik de opleiding tot Natuur voedingskundige aan Kraaybeekerhof in Driebergen ben gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2014 afgerond.

 

Daarnaast lees ik alles wat ik onder ogen krijg over voeding, wat doet het met ons, waarom eten we en wat zijn de betere en bewustere keuzes.

Met Appels & Bietjes volg ik mijn hart en deze passie voor voeding. En deze passie wil ik graag overbrengen op anderen door middel van persoonsgerichte voedingsadviezen, begeleiding en voorlichtingen. Mijn doel hierbij is informeren en vooral ook inspireren.

Ik ben van huis uit Bedrijfseconome en heb mijn werkervaring opgedaan bij (met name) grote zakelijke dienstverleners als KPMG en ABN AMRO.

Bel of e-mail mij voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Nanja

8 Reacties

 1. Wilma Verzuu

  Beste nanja, gefeliciteerd met je nieuwe site appels & biertjes. Echt iets voor jou, je recepten zien er heerlijk uit. Heel veel succes . Wilma en Guus.

 2. Nanja

  Hallo Wilma (& Guus), Wat leuk om een reactie te krijgen van jullie op mijn website! Ben inderdaad een andere weg aan het inslaan en geniet daarvan met volle teugen. In 2013 volgt nog veel meer, blijf me dus volgen! Groeten en alle goeds voor 2013. Nanja

 3. Greet Heddema

  Mooie site en blog, en prachtige recepten!

 4. maria kuenen

  Wat staan er heerlijke recepten op je site Nanja.
  In het weekend ga ik er een paar uitproberen.

 5. Jolanda Jacobs

  Ha Nanja, wat een ontzettende mooie site, en allemaal recepten die ik wil uit proberen.
  Geweldig.

  Liefs Jolanda

Wat vind jij?

x

Mis geen enkel blog van mij en schrijf je nu in!