WORKSHOPS

Workshops over gezond eten en natuurlijke, echte voeding Plate_1

Er wordt tegenwoordig veel geschreven, gezegd en geblogd over voeding en dan vooral wat er wel en niet gezond is! Dit is leuk en nuttig, zeker omdat steeds meer mensen belangstelling hebben voor (gezonde) voeding.

Maar…….

wat nou tegelijkertijd zo ontzettend lastig is, is dat de berichten over gezonde voeding elkaar in rap tempo opvolgen en elkaar nogal eens tegenspreken! De ene keer lees je dat alle gluten in de ban moeten, dat vet slecht is en dat je ook beter maar geen fruitsappen meer kan drinken, de volgende dag kan in een ander artikel of programma met veel enthousiasme het tegenovergestelde beweerd worden.

En dit maakt jezelf gezond voeden wel een hele ingewikkelde en vaak zelfs ook vermoeiende zoektocht.

Een workshop over gezonde voeding geeft inzicht en praktische tips

Een workshop bij Appels & Bietjes geeft inzicht en laat je het bos weer zien door alle (appel)bomen :-) . Op een informatieve en interactieve manier komen allerlei actuele onderwerpen aan de orde die helpen om zelf een mening te vormen over wat gezonde voeding voor jou is. Zonder dat deze mening door een artikel in de krant de volgende dag weer omver geholpen wordt.

Leuk om te doen met een groep vriendinnen, je kook- of sportclub, als ouderraad of als onderdeel van een personeelsbijeenkomst of -feestje.

Van te voren overleggen we of er vragen zijn die er leven of dat er specifiek aandacht is voor een bepaald onderwerp. De inhoud van de workshop wordt hier dan op aangepast zodat deze maximaal voldoet aan jullie eigen wensen!

Bel mij op 06 – 46 75 30 72 of mail mij via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken!

x

Mis geen enkel blog van mij en schrijf je nu in!